VW Sigla Audi Sigla SEAT Sigla Skoda Sigla

Telefon: 021 434 22 66

Telefon: 074 511 47 57Program

Luni - Vineri:

07:30 - 18:30

Sambata:

Inchis
Satisfactie clienti

Contact

Adresă: Str. Dreptăţii, nr. 1,
Sector 6, Bucureşti

Telefon:

021 434 22 66

074 511 47 57

Tractari auto:

0744 55 29 12

Harta Avia Motors Militari

Programări Online

Wifi Gratuit

Cereri de despagubire

  • Alianz Tiriac:
  • Asirom:
  • Credite Europe Asig.:
  • Generali:
  • Groupama:
  • Omniasig:
  • Porsche Asigurari:
  • Uniqa:
  • Eclamis:

Daca ai fost implicat intr-un accident rutier nedorit, tot ce trebuie sa faci este sa ne suni si unul dintre consilierii nostrii. El te va sfatui si va fi langa tine pas cu pas in cadrul tuturor procedurilor care trebuiesc parcurse.

...astfel poti obtine informatii legate de constatari accidente auto, constatari amiabile, documente, cum se procedeaza in caz de accident si asistenta referitoare la asigurari -puncte de constatare, persoane de contact, mod de lucru.

Daca masina ta a fost vandalizata sau pur si simplu se afla intr-o stare de insecuritate, noi iti oferim spatiu de parcare sub paza pana la efectuarea reparatiei.

Pentru a raspunde si mai bine solicitarilor clientilor nostrii si pentru micsorarea timpului de reparatie si de preluare a masinii, am incheiat contracte pentru reparatii CASCO si RCA cu cele mai importante societati de asigurare:

Societatile de asigurare joaca un rol foarte important in reparatia masinii Dvs.

Va rugam sa consultati aici lista cu birourile asiguratorilor aflate pe raza municipiului Bucuresti.

daune-asigurari

Info Asigurari si Daune

Ghid de urgenta in caz de accident

Dorim sa va informam cu privire la cateva aspecte legate de efectuarea reparatilor in caz de accident, recomandari care au ca finalitate siguranta proprie si cea a bunurilor Dvs.

In caz de accident, va recomandam cu toata responsabilitatea ca reparatia masinii Dvs. sa o faceti la Avia Motors, reprezentanta autorizata Skoda.

Va reamintim ca singura persoana care decide unde se repara autovehiculul este proprietarul sau utilizatorul ei. Va informam asupra acestor aspectre intrucat exista societati de asigurare care recomanda efectuarea reparatiilor autovehiculului avariat in unitati service care nu sunt agreate de Producatorul Skoda Auto si de Registrul Auto Roman (RAR)

Societatile de asigurari nu pot impune atelierul service unde se face reparatia autovehiculului pe care il detineti, nici macar atunci cand reparatia trebuie facuta pe Polita RCA a celui care v-a avariat masina.

In cazul anumitor contracte de leasing, utilizatorul este obligat contractual si in acest sens primeste imputernicire pentru efectuarea reparatilor doar intr-un atelier service autorizat de catre firma producatoare Skoda.

Dorim prin acest demers sa fiti informat asupra drepturilor Dvs. de a va repara autoturismul intr-o reprezentanta, fapt ce va confera siguranta unei lucrari de calitate, efectuata de catre un personal calificat, in concordanta cu cerintele firmei producatoare Skoda si care va ofera posibilitatea pastrarii garantiei de 3 ani la vopsea si 10 sau 12 la caroserie.

Pentru orice detalii legate de acest subiect, va stam la dispozitie non-stop.

Puteti obtine informatii legate de constatari accidente auto, constatari amiabile, documente, cum se procedeaza in caz de accident si asistenta referitoare la asigurari - puncte de constatare, persoane de contact, mod de lucru.

Telefon asistenta asigurari si accidente

AVIA INFO LINE: 0745 120 555

Parteneri